Passion carp

DE MOOISTE BESTEMMINGEN VOOR EEN KAMPEERVAKANTIE

DE MOOISTE BESTEMMINGEN VOOR EEN KAMPEERVAKANTIE

Geplaatst op

De vakantieperiode draait om ontspanning, rust en genot. Een kampeervakantie midden in de natuur is dan ook een zeer populaire vakantiebesteding, waarbij rust en activiteiten uitstekend samengaan. Prachtige stranden waar je kunt relaxen en grove rotspartijen waar je als fanatiek wandelaar helemaal los kunt gaan. Er zijn verschillende organisaties in Nederland waar je zelf een camper voor een bepaalde tijd kunt huren. Daarnaast kun je ook een camper kopen bij een campermakelaar die volledig aansluit bij al je wensen en behoeften. In dit blog geven we je een overzicht van de mooiste landen om jouw avontuur met de camper te starten. 

CANADA

Het land dat bekend staat om de meest gevarieerde en mooiste natuurparken en reservaten op de wereld. De uitgestrekte natuuroppervlakten, voorzien van zeer gevarieerde flora en fauna, zijn ideaal om te kamperen. Canada beschikt over tal van kampeerplekken waar je heerlijk van de natuur kunt genieten en ontbijt onder het genot van de zonsondergang. Bovendien zijn er veel campings gevestigd in afgelegen plekken waar je helemaal tot rust komt. Let op: om tijdens je kampeervakantie de wildernis in te gaan, heb je voor sommige gebieden een vergunning nodig. Houd je van iets meer activiteit? Organiseer dan een kajak-avontuur op een van de vele rivieren en meren die het land bevat. 

NOORWEGEN

Ben je op zoek naar totale ontspanning en rust in de natuur? Dan is Noorwegen bij uitstek hét land voor jouw kampeervakantie. Het is namelijk een van de weinige landen waar het toegestaan is om gratis je tent of camper te plaatsen in de open lucht. Hierdoor ben je in staat om een kampeerplek te creëren op jouw droomlocatie. Zorg er wel voor dat je goed voorbereid op pad gaat. Het land kent namelijk uitgestrekte natuurgebieden waarbij het dichtstbijzijnde stadje gemakkelijk enkele honderden kilometers verderop ligt. 

AMERIKA

Kamperen in eigen land is onder de Amerikanen zeer populair. Met name vanwege de imposante bergen en rotspartijen waar ervaren en beginnende bergbeklimmers de tijd van hun leven hebben. Bovendien zijn er veel aangelegde wandel- en fietspaden dwars door de natuur, waardoor het land ook zeer populair is onder fanatieke fietsliefhebbers. 

AUSTRALIË

Of het nu gaat om een trip naar de woestijn, een camper aan het strand of een kampeerplek midden in het leefgebied van De Grote Vijf: Australië biedt iedere kampeerder een prachtige tijd. Er zijn tal van gratis en betaalde kampeerplekken, waardoor er voldoende afwisseling is. Zelf wanneer je met de camper over de afgelegen wegen rijdt, zie je zo nu en dan een kampeerplek midden in de natuur. Verder is snorkelen een zeer populaire activiteit tijdens een kampeervakantie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden